Incatntat  de cunostinta

Eu sunt BIOBIO

Sunt noul magazin, autentic si certificat de gelaterie organica.
Sunt nascut din dorinta de a continua traditia si experienta gelatierilor italieni, bazata pe excelenta si originea gustului si a produselor cultivate pe acest pamant. Impreuna vom descoperim echilibrul perfect al naturii.

Comanda Acum

Produsele Noastre

Bio Bio Gelato

De Când

BIO BIO ?

La baza BIO BIO gelato, este istoria, traditia si exeprienta MO.CA Spa, companie infiintata in urma cu 60 de ani, in Morciano di Romagna. Datorita tendintei si atentiei consolidate in directia produselor organice, formatul certificat de gelato organic, ia nastere in 2014.
Consideram ca nici un fel de mancare nu poate fi mai bun decat ingredientele sale si ca cele mai bune ingrediente, sunt cele naturale, certificate organic. Asa cum un fel de mancare excelent incepe cu ingrediente de calitate, la fel si ingredientele de calitate au la baza un agricultor excelent.

Comanda

ONLINE

Noul an a venit cu multe provocari, iar acestea necesita
responsabilitatea noastra totala.
Deloc surprinzator, am deschis acest magazin online pentru a fi mai aproape de tine, sa te poti rasfata cu produsele noastre organice, in confortul propriei locuinte.
Poti comanda cu incredere de la noi, dupa cum stii deja, standardele noaste de productie si igiena sunt foarte atent respectate.
Ne bucuram sa putem fi alaturi de tine.

Deliciile noastre